“Transhumanist Agenda” New World Order deel I

by apollosolaris

Image

Mocht u hier terecht komen via links of doorverwijzingen dan altijd terug naar KLOKKENLUIDERONLINE | Trek ook aan de bel. Mocht u nu denken dat bepaal ik zelf wel, dan respecteer ik dat, maar beter is het om terug te gaan. De kans is anders groot dat het niet goed gaat. Er staan in de brieven veel termen en uitdrukkingen die u zich eerst eigen moet maken. Als u dan een begin maakt dan leest het boek naarmate u verder komt steeds makkelijker. SUCCES! 19/5 2014 UPDATE. Het spreekt voor zich dat ik u aanraad om deze blog te gaan lezen. Maar ik begrijp ook dat niet alles even makkelijk begrepen zal worden. Vandaar deze update. Uiteindelijk is het mij maar om een ding te doen. Wat ik daar precies mee bedoel kunt u HIER lezen. Als u dat bericht helemaal uitleest dan komt u aan het einde bij een reactie. Daar staat HET PROCES. Daar is het mij om te doen , iets anders is het niet. Om maar met de titel van dat bericht te eindigen. Als we de koppen NIET bij elkaar krijgen, dan krijgen we inderdaad echte shit….

9735563-smiling-zon-met-duim-omhoog

“If we can stand up to them, all Europe may be free and the life of the World may move forward into broad, sunlite uplands. But if we fail, then the whole World, including the United States, including all that we have known and cared for, will sink into the abyss of a new Dark Age made more sinister, and perhaps more protraced, by the lights of perverted science.”   EDUCATE-YOURSELF The Freedom of Knowledge, The Power of Thought ©  Neue Technologien stehen bereit Wir wissen, dass seit Jahrzehnten tausende von Patenten und Technologien da sind, die der Menschheit das Leben wesentlich leichter machen würden WEITER LESEN images (3)Naast de blog klokkenluider deel I en II die hierboven staat vermeld ga ik in deze blog verder in op de situatie waarin de wereld zich momenteel bevindt en dan met name de plannen om tot een wereldregering te komen, of beter bekend New World Order. Meer hier over kunt u dus naast deze blog lezen in de blogs, de doos van Pandora deel I tot en V , de Boer, “Transhumanist Agenda” New World deel II en de schokkende waarheid. Al deze blogs gaan in op deze materie. Kort samengevat komt het er op neer dat de mensheid zich in DE EINDTIJD begeeft. En hiermee wordt niet het einde van de wereld bedoeld maar een GROTE TRANSFORMATIE15/1 2014 Het jaar van DE GROTE VERANDERINGEN! – Monique Timmers ASCENSIENIEUWS  januari – Fran Tielemans Deze eindtijd en wat ons te wachten staat wordt weer besproken in mijn blogs Ascensie, The Matrix en Mediteren. Al deze blogs en de informatie die er op staat staan weer met elkaar in verbinding, net als mijn blog, “Ik ben hier om TE HERSTELLEN wat ik fout heb gedaan”. De blogs vind u op de homepage. Als u echt wilt gaan begrijpen wat er zich wereldwijd afspeelt, dan is mijn advies om alles te gaan lezen. Het spreekt voor zich dat alles wat ik schrijf is onderbouwd met tal van films, documentaires en andere artikelen met min of meer de zelfde boodschap. Nogmaals succes met lezen. WINSTON CHURCILL, “This was their finest hour” speech to the House of Commons, June 18 th 1940 David & Goliath | The Trojan Horse | Pacman | Queen | HUMANITYWINSILLUMINATILOSE

De informatie die u hieronder te lezen krijgt gaat uw voorstellingsvermogen ver te boven. Ik zal alle BEWIJZEN aanleveren. Deze staan verspreid in de blog’s die beschreven worden aan het begin van deze blog. Wat zich op deze aarde AL VELEN JAREN afspeelt, gaat heel ver en is voor velen op dit moment eenvoudigweg niet te accepteren. Dat heeft een reden. 16/1 YES to all explorations down rabbit holes and YES TO THE FILM “NO”! 68470_519691954716549_51225853_n

Welnu hier komt het verhaal. U bevindt zich dus de EINDTIJD EN DIE GAAT OM DE STRIJD om de menselijke ziel en ik zal u nu uit gaan leggen wat dit exact inhoud. DE MENSHEID STAAT OP EEN KRUISPUNT in onze (geschreven) geschiedenis. Alle kaarten zijn gespeeld, en de duistere agenda is klaar voor een overname van de wereld. Aan ons de keus. De keus tussen VRIJHEID of een nieuwe fascistische wereldorde. WHO AM I ? Where do I come from? Where am I? Why am I here? Where am I going? 16/1 Aliens exist AND LIVE AMONG US on Earth………I lOVE IT! haha Bringt endlich euren Arsch in Bewegung und raus auf die Straße! Auf wiedersehen and GOD BE WITH YOU. Future of the human race TRANS = HUMANISM / Genetic Modification of all Life / Nano-Technology / HAARP / MIND CONTROL: kan de overheid ons brein beïnvloeden? Morgellons, Nanomedicine, Nanotechnology and Chemtrails some resources The Human Race Is Dying: DNA Degeneration Would Eventually Lead To The Total Extinction Of Humanity The human race is dying. It certainly won’t happen this year or even this decade, but the steady degeneration of human DNA would eventually lead to the total extinction of humanity given enough time. The reason that we are heading toward extinction is the increasing number of mutations that are being passed down from generation to generation…. READ MORE » – SEE MORE AT 75978_10151254849948908_199581169_n5 Ways Doctors Seduce Mothers Into Getting THEIR BABIES VACCINATED | Parents are being lied to and emotionally blackmailed by our governments, pharmaceutical industries, media and the medical profession. Ons ZORGSTELSEL is kafkaiaans | NO PATENTS ON SEEDS | Stop patents on plants and animals! FOX News’ Dr. Manny: ‘Walking Dead’ is Yet Another Thing That is Destroying America

U heeft kunnen lezen dat het de bedoeling is om de mens te VERVANGEN. De mens is in de ogen van DE BOER niets meer dan een product. EUROPEAN COALITION AGAINST COVERT HARASSMENT

The European Coalition against Covert Harassment is committed to raising awareness to the legal systems as well as to the medical and scientific community to the crime of illegal biomedical and weaponry research committed on citizens in the European Union and beyond. As a European network, EUCACH acts as a lobbying and advocacy platform towards the EU. Using our international network of scientific and technology experts, partner civil and human rights organisations as well as important stakeholders in civil society, we provide consultancy services to the EU Institutions based on our expertise. EUCACH’s organisational goal is to influence EU legislation and the decision-making process in calling for a worldwide ban on weapons that might enable any form of manipulation of human beings. U bent in de ogen van de boer niets meer dan een product waar aan verdiend moet worden

4/9 They Want to Destroy your HUMAN DNA THEY WANT YOU DEAD! 16/12 Cancer Beating Foods, GMOs and The Shocking Truth About Typhoon Haiyen’s Aftermath READ MORE

Satan’s War on the Saints and the World has already Begun! President Obama is his mouthpiece and pawn. Our Government are pawns and followers of an evil scheme to kill and depopulate America…and it’s not just America, but the Entire World! How are they doing it? By poisoning our WATER, food, medicines, even the AIR WE BREATHE! CATEGORY: CHEMTRAILS | CONTROL THE WEATHER AND FOR MIND | HAARP COUNTRIES THAT FLUORIDATE THEIR WATER wd-1024x576

Vaccinations are also an easy way for them to inject you with nano-chip technology and chemicals that can alter and change your DNA beyond repair. AND THEY ARE DOING IT!

En dit “PRODUCT” heeft zijn langste tijd gehad. De films en informatie die ik hier zal plaatsen zullen dit schrikbeeld dat voor de meesten onder ons ongetwijfeld het voorstellingsvermogen ver te boven gaat helaas bevestigen. 16/12 The Spock Effect – Seeding Reptilian TRANSHUMANISM

David & Goliath | THE TROJAN HORSE | Pacman | Queen | HumanitywinsIlluminatilose

OUR PROGRAMS are supporting a global Goodwill PEACE MOVEMENT to shift the collective consciousness perception into a worldwide reflection of global peace and cooperation amongst all people, on every level and walk of life. 1360FlagofPeacePosters

IN DIT NIEUWE TIJDPERK VAN WAKKER WORDEN waarin de wereld talloze veranderingen ondergaat die de mens zelf heeft geschapen uit onwetendheid, wil deze website terug gaan naar de bron. DE KINDEREN VAN HET LICHT zullen wereldwijd opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht Laten we hand in hand de waarheid aan het licht komen en ons verbonden bewustzijn samen sterken tot een wereld van eenheid. THE RAINBOW CHILDREN | With the accurate understanding of God and His law they went about THE WORK building a new nation: The Rainbow Children __lost_little_alien___by_Countess_Grotesque

WELCOM TO STARCHILD GLOBAL IN 2013…! We have made it into a Brand New Cycle of Time where we are remembering that we are all Children of the Stars, becoming Conscious of Who We Are and Remembering our Cosmic Soul heritage. 2013 : A NEW EARTH AND A NEW BEGINNING……

THE NEW SOLARPOSTS ANCHORED ON 12-12-12 in the core of the earth. The 13e gate is the central point of the hart and this is the gate of the Dinive Point of the Treu Self in the middle of these circle of 12. This is the holyness where the human of the earth are longing for so long! THE GALACTIC FEDERATION, also called Galactic Federation of Light, the Confederation (of Planets), Interstellar Alliance or the Galactic Federation of Worlds, is a cooperation of space traveling CIVILIZATIONS in our Milky Way Galaxy. The Federation consists of hundreds of thousands of members and was founded millions of years ago, after a series of wars in the Lyra constellation. The destruction that happened on that occasion led to the survivors trying from then on to solve galactic conflicts in a peaceful way. Every inhabited galaxy in our universe has a federation, but ours is one of the eldest. OVERVIEUW OVER SOME of the civilizations and interplanetary confederations who visits Earth | Click on a planet to get more information..

MESSAGE FROM THE GALACTIC FEDERATION OF LIGHT 9b6aa331be9e24c7db6b8ce68743a054_500

WORLD MESSAGE’S FOR 2012-2013 regarding the Earth changes | The transmitters for the Light Codes for the New Multi-Dimensional Earth!

David & Goliath | The Trojan Horse | PACMAN | Queen | HumanitywinsIlluminatilose

Op de volgende pagina vindt u informatie van mensen die net als ik hier een stokje voor willen steken. SAVE OUR CHILDREN FROM ELECTRONIC SLAVERY! 21/10 AGENDA 21: KZ-Lager der NWO. Soll Ihr Land, Ihre Kinder und Ihre Identität stehlen Agenda-21-587x349

Maar zoals ik in meerdere berichten heb laten terugkomen HEEFT DE BOER LAK AAN ALLES EN IEDEREEN die hun plannen dwarsbomen. David & Goliath | The Trojan Horse | Pacman | QUEEN | HumanitywinsIlluminatilose

Lees HIER verder deel II Mijn rol vindt u HIER Wilt u naar de pagina waar ik alles wat met Ascensie te maken heeft dan kunt u HIER heen gaan. p.s. Als u op een pagina komt met geen tekst en alleen een plaatje dan kunt u vaak op het PLAATJE KLIKKEN. Dan komt u vanzelf weer ergens anders terecht! 534956_552619254791793_2099026820_n (1)