De boer ( New World Order)

by apollosolaris

Image

Mocht u hier terecht komen via links of doorverwijzingen dan altijd terug naar KLOKKENLUIDERONLINE | Trek ook aan de bel. Mocht u nu denken dat bepaal ik zelf wel, dan respecteer ik dat, maar beter is het om terug te gaan. De kans is anders groot dat het niet goed gaat. Er staan in de brieven veel termen en uitdrukkingen die u zich eerst eigen moet maken. Als u dan een begin maakt dan leest het boek naarmate u verder komt steeds makkelijker. SUCCES!

Evil Activities – Nobody Said It Was Easy

Naast de blog klokkenluider deel I en II die hierboven staat vermeld, ga ik in deze blog verder in op de situatie waarin de wereld zich momenteel bevindt en dan met name de plannen om tot een wereldregering te komen, of beter bekend New World Order. Meer hier over kunt u lezen in de blogs, de doos van Pandora deel I tot en V ,de schokkende waarheid en “Transhumanist Agenda” New World deel I en II. Al deze blogs gaan in op deze materie. Kort samengevat komt het er op neer dat de mensheid zich in DE EINDTIJD begeeft. En hiermee wordt niet het einde van de wereld bedoeld maar een GROTE TRANSFORMATIE 15/1/14 2014 Het jaar van DE GROTE VERANDERINGEN! – Monique Timmers ASCENSIENIEUWS  januari – Fran Tielemans 19/1/14 Carbon Based Lifeforms – WORLD OF SLEEPERS 22/1/14 Hoe kun je mensen ‘WAKKER’ krijgen? 21/2/14 REPROGRAMMING OUR MIND TO A HIGHER REALITY Presently human thinking is no different from that of a computer. The average human is a composite of unconsciously orchestrated conditioned reflexes—chains of analphs set to shoot off on cue, according to primitive binary on/off intelligence. These analphs are imprisoned by the ego. To tune into the cosmic thinking layers, the human must first identify these conditioned thoughtforms through cultivation of a meditation practice. The meditation practice should then focus on disempowering and dissolving the ego (through clear seeing and submission); only then is it possible with conscious intentionality to activate and realize each of the different mental spheres.

DEZE EINDTIJD en wat ons te wachten staat wordt weer besproken in mijn blogs Ascensie, The Matrix en Mediteren. Al deze blogs en de informatie die er op staat staan weer met elkaar in verbinding, net als de blog, ik ben hier om TE HERSTELLEN wat ik fout heb gedaan. De blogs vind u op de homepage. Als u echt wilt begrijpen wat er zich wereldwijd afspeelt is mijn advies om alles te gaan lezen. Het spreekt voor zich dat alles wat ik schrijf is onderbouwd met tal van films, documentaires en andere artikelen met min of meer de zelfde boodschap. Nogmaals succes met lezen.

2eef50d441f8c73d6b1ab94e8e3668ec_1024

19/5 2014 UPDATE. Het spreekt voor zich dat ik u aanraad om deze blog te gaan lezen. Maar ik begrijp ook dat niet alles even makkelijk begrepen zal worden. Vandaar deze update. Uiteindelijk is het mij maar om een ding te doen. Wat ik daar precies mee bedoel kunt u HIER lezen. Als u dat bericht helemaal uitleest dan komt u aan het einde bij een reactie. Daar staat HET PROCES. Daar is het mij om te doen , iets anders is het niet. Om maar met de titel van dat bericht te eindigen. Als we de koppen NIET bij elkaar krijgen, dan krijgen we inderdaad echte shit….

9735563-smiling-zon-met-duim-omhoog

Als u alle informatie die in de voorgaande blogs beschreven staat gelezen heeft dan zal ongetwijfeld het gevoel, van ik zit in een SLECHT BOEK boven kunnen komen. Helaas het is geen boek, geen fictie maar DE KEIHARDE bittere werkelijkheid. Ik blijf voor het gemak spreken over de boer dat schrijft makkelijker dan iedere keer het benoemen van onze machthebbers. NIET DE REGERINGEN WERELDWIJD! 

WDM-new-jpeg1

Voordat ik inzoom op wie zij nu werkelijk zijn, ga ik u proberen in te laten zien wat er nu precies gebeurt.

Welnu, de boer heeft geen gevoel en is een ijskoud wezen. DE ILLUMINATI vormen een kleine kliek die de wereld beheerst, het is een schaduwregering die zelfs de machtigste regeringsleiders overschaduwt sinds het begin der tijden.11/10/14 TRUTH ABOUT ILLUMINATI DOCUMENTARY LUCIFERIAN CONSPIRICY

34haarp

Hij wil TOTALE DOMINANTIE over de gehele planeet. (NWO). 30/12/13 US WILL CLING to mass surveillance like nuclear weapons – Assange to RT “These powers do not give up voluntarily any significant ability to CONTROL THE WORLD like that,” Assange told RT. “TRANSHUMANIST AGENDA” NEW WORLD ORDER DEEL I” DE MENSHEID STAAT OP EEN KRUISPUNT in onze (geschreven) geschiedenis. Alle kaarten zijn gespeeld, en de duistere agenda is klaar voor een overname van de wereld. Aan ons de keus. De keus tussen VRIJHEID of een nieuwe fascistische wereldorde.Government-property-86859493612

If we can STAND UP to them, all Europe may be free and the life of the World may move forward into broad, sunlite uplands. But if we fail, then the whole World, including the United States, including all that we have known and cared for, will sink into the abyss of a new Dark Age made more sinister, and perhaps more protraced, by the lights of perverted science. 11/1013 THE GALACTIC FREE PRESS UPDATE: In The Midst of a Mass Planetary Awakening

HET LEED dat wij elkaar als mensen EN DIEREN aandoen vindt de boer prachtig. Om deze uitspraak goed te gaan begrijpen zult u zich dus moeten gaan verdiepen wie die boer nu echt is en waarom hij het prachtig vindt. Ik laat vaker terug komen dat veel mensen die dus HANDELINGEN verrichten die HET DAGLICHT niet kunnen verdragen helaas vaak niet veel valt te verwijten. Waarom ik tot deze uitspraak kom kunt u alleen gaan begrijpen als u zich gaat verdiepen in de ziel. Een andere weg is er niet. U zult straks gaan inzien dat de boer diegene is die hier op DEZE PRACHTIGE PLANEET voor de echte shit zorgt en dat graag wil voortzetten totdat u dus verdwenen bent. Nogmaals ga ALLES lezen want anders zal HET KWARTJE helaas niet gaan vallen. 21/2/14 TERUGVALLEN IN OUDE PATRONEN: wat doe je daaraan?  Wanneer je een grote sprong hebt gemaakt in je ontwikkeling, dan wil je dat graag vasthouden. Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe techniek geleerd om meer bij jezelf te kunnen blijven of je hebt in een meditatie of sessie verbonden met een prachtige hoge energie. Maar na een tijdje merk je dat je dat gevoel niet vast kunt houden en dat je toch weer terugvalt in je oude patronen, gedachten en/of emoties. Voor de meeste mensen is dit heel frustrerend.19/11/14 Heeft met de werking van de menselijke hersenen te maken en het feit dat u gevangen zit. Wordt in deze blog verder uitgelegd. De enige manier om eruit te komen is het overschrijven van linker hersenhelft. Dit is “THE OLD BRAIN”

8157039640_50439c920e_z

You say / you’re not gonna fight / ’cause no one will fight for you And you think / there’s not enough love / and no one to give it to And you’re sure / you’ve hurt for so long / you’ve got nothing left to lose So you say / you’re not gonna fight / ’cause no one will fight for you LINKIN PARK A THOUSEND SUNS

400584_10151570367323908_175284999_n

Dat wij DIEREN afslachten en opeten vindt de boer prachtig. U heeft GEEN VLEES nodig. THE SPIRIT OF GAIA is slowly, very slowly on his return. Unlike meats, avocados don’t PUTTREFY in the stomach, and with avocados’ high fiber content, there’s no threat of constipation. 30/12/13 AVOCADOS are without the antibiotics and hormones that are injected into the GMO corn/soy meal fed to cattle raised for mass slaughter to fill the meat counters of supermarkets.  5/1/14 ‘Globesity’: US JUNK FOOD industry tips global scales21/2/14 Global Food Supply Deliberately Engineered To End Life, Not Nourish It After having now analyzed over 1,000 foods, superfoods, vitamins, junk foods and popular beverages for heavy metals and other substances at the NATURAL NEWS FORENSIC FOOD LABS, I have arrived at a conclusion so alarming and urgent that it can only be stated bluntly.Based on what I am seeing via atomic spectroscopy analysis of all the dietary substances people are consuming on a daily basis, I must now announce that the battle for humanity is nearly lost. The food supply appears to be intentionally designed to end human life rather than nourish it. LIFE -DESTROYING TOXINS INTENTIONALLY ENGINEERED INTO THE FOOD SUPPLY

549547_10151754010753908_762789758_n

7/11/13 INDIEN JE ER VOOR KIEST OM TOCH NOG VLEES TE ETEN, kies dan vlees van dieren die met respect zijn grootgebracht en die zonder kunstmatige hormonen of groeibevorderaars zijn behandeld. Het meeste vlees dat in de winkels te koop is, komt uit de agro-industrie. De dieren hebben daar een kort en ellendig leven. Ze blijven hun hele leven binnen, in donkere stallen, met velen op elkaar gepakt. 30/12/13 Not Eating Avocados Often? Here’s Why You Should Often deemed a PERFECT FOOD, THE AVOCADO is considered one of the healthiest foods available. Many consider this prolific green fruit, vegetable, and nut combined a superfood. Here is why you should be eating this fabulous food. READ MORE

Het spreekt voor zichzelf dat de energiefrequentie van het vlees van deze dieren die geen waardig leven hebben gekend, beduidend lager ligt. Bovendien worden ze met zoveel chemicaliën behandeld dat dit nog eens een EXTRA BELASTING VORMT VOOR JE LICHAAM dat nu al overuren moet maken om je systeem min of meer GEZUIVERD te krijgen. De meeste dieren die met waardigheid worden behandeld, zijn afkomstig van particulieren. Weet dat de dierenwereld zichzelf steeds in Liefde aan de mens geeft. Vooraleer je het vlees tot je neemt, neem even een moment van stilte om de ziel van het dier te bedanken. Hiermee transmuteer je ook de eventuele angsttrillingen en andere onreinheden die nog in het vlees aanwezig waren. Vandaar dat ik in veel van mijn blog’s spreek over in balans zijn. Het vlees dat in onze winkels ligt draagt daar niet echt aan bij.

68514_10151559963618908_390515854_n

Sterker nog VLEES zorgt voor darmkanker en vele andere ziektes maar daarover later MEER. 29/12/13 CANCER Is A Mineral Deficiency 183071_10151559627633908_308022531_n

De boer geniet hiervan. Mensen die dit elkaar aandoen valt helaas weinig te verwijten. Als een ziel ontdekt dat hij een ander iets aangedaan heeft wat hem of haar veel leed bezorgd heeft, dan zal die ziel dit leed zelf ook willen ervaren. Meer over zielen vind u HIER 29/12/13 In de blog de doos van Pandora heb ik daar vrij veel over geschreven. Daar staat ook een stukje geschreven over de terugkeer van de menselijke ziel op aarde en dat deze in zijn proces belemmerd werd. Het leerproces van de ziel werd vertraagd door het ingrijpen van de macht hier op aarde. Over dit ingrijpen staat heel veel informatie maar in principe komt het erop neer dat een kleine groep de kennis die door uw familie hier op aarde is achtergelaten gebruikt heeft voor haar eigen gewin en dit heeft achtergehouden voor de overige mensheid. In deze kennis staat de werking van het universum en diens kracht. Ze hebben dit tot op heden weten te MANIPULEREN.

GIDSEN EN ENGELEN
Anders ontstaat er een hiaat in zijn ervaring, de balans is weg. Dus zal hij op zielenniveau, oftewel backstage, met zijn gidsen afspreken dat hij deze ervaring in een soortgelijke vorm zelf ook wil beleven.

Alles in het universum draait om het vinden van balans, en dit geldt ook voor zielen. 15/9/13 KRINGLOOP VAN DE ZIEL | Die Seele im Kreislauf des Lebens Die Seele im Kreislauf des Lebens und Sterbens DEUTSCH SYNCHRONISIERT

Als een ziel ontdekt dat hij een ander iets aangedaan heeft wat hem of haar veel leed bezorgd heeft, dan zal die ziel dit leed zelf ook willen ervaren. Anders ontstaat er een hiaat in zijn ervaring, de balans is weg. Dus zal hij op zielenniveau, oftewel backstage, met zijn gidsen afspreken dat hij deze ervaring in een soortgelijke vorm zelf ook wil beleven. 20/2/13 Anti-Nuke Activists Get Years Behind Bars While ‘Real Crime’ ContinuesTrio took part in ploughshares action in 2012 at nuclear weapons production facility READ MORE

Dat gebeurt meestal in een volgend leven, maar het kan ook nog in hetzelfde leven plaatsvinden. Vooral in deze tijd, in de aanloop naar de Ascensie, zal een ziel er alles aan willen doen om straks met een schone lei te beginnen. 20/2/13 Meer hierover heb ik geschreven in een blog die u HIER kunt vinden. FLORA Als een ziel en zijn gidsen vinden dat hij zijn les voldoende geleerd heeft, mag hij weer een stapje hogerop. 21/11/14 Het verhaal van hoger op was het oorspronkelijke programma van evolutie maar had niets met karma te maken. Het hele verhaal met goedmaken is verzonnen. HIER staan de nodige artikelen en films die het verder uitleggen. Toen ik deze blog schreef wist ik dit niet. Ik wist dat de mensheid gevangen zit maar de link met karma had ik toen nog niet door. Inmiddels is bij mij het KWARTJE GEVALLEN.Verderop in deze blog ga ik er verder op in.

318119_478193962234278_1490124143_n

Het is niet zo dat de ontwikkeling van een ziel helemaal niet door kan gaan als hij nog KARMA heeft, want het ene karma weegt zwaarder dan het andere. Maar hij weet wel dat hij alle karma ooit op een dag zal moeten inlossen. 19/11/14 Oorspronkelijk was dit zo bedoeld. Dat is ook de betekenis van evolutie. Alleen is de aarde al duizenden jaren “GEVANGEN” en is van het originele programma niets meer over. Dat is ook de reden dat de mensheid eigenlijk niet verder komt en met verder bedoel ik spiritueel. Techniek is er genoeg maar dat komt allemaal via de NODIGE HULP bij mensen terecht en met mensen bedoel ik niet de bevolking. U mag wel “MEE PROFITEREN” van alle techniek maar niet op een positieve manier. Als u op de vorige link klikt dan staat daar een verhaal over straling en wat dit met mensen doet. Wist u dat er technieken zijn om de straling geheel te verwijderen terwijl u gewoon kunt blijven bellen? De reden waarom dit niet wordt gedaan is omdat ze van mensen “kasplantjes” willen maken en als ik zo om mij heen kijk dan is men aardig op weg.

Er zijn mensen die karma naar het land der fabelen verwijzen en op dit moment bestaat het inderdaad niet maar het hoort wel in het originele “plan” Dit plan heeft alles met angst te maken. Net als geloof en ga zo maar door. Dit betekent niet dat er geen consequenties zijn verbonden aan iemands handelen maar dat heeft alles met frequentie te maken. HIER staat de meest recente uitleg wat daarmee bedoeld wordt.

Deze opmerking zal niet door een ieder begrepen worden maar als u mijn voorgaande brieven en links bekeken heeft dan is uw ziel hier op AARDE om te leren. Uw lichaam dient enkel en alleen als stoffelijk voertuig om de geneugten van de ziel te verwezenlijken. Niets meer niets minder. Dit proces dat al bestaat zolang de mens bestaat gaat verdwijnen. Dat komt omdat de mensheid met planeet en alles erop en eraan naar een andere DIMENSIE gaat en dat is het proces dat ASCENSIE genoemd wordt . 20/2/14 In de eerdere link Assensie in vogelvlucht by Apollo Solaris leg ik dit verder uit.

Als DIT PROCES volledig voltrokken is zal er GEEN STOFFELIJK leven meer zijn. Maar dat is een proces dat nu nog ongeveer 300 jaar gaat duren, afhankelijk van hoeveel mensen er ONTWAKEN in de komende jaren. De taak van de LICHTWERKERS wereldwijd is het om de mensheid gedurende dit proces begeleiden. Athena en ik zelf hebben daar de rol in gekregen die ik HIER bespreek. 20/1/14 Ieder mens die op dit moment op aarde is heeft een taak gekregen anders was u niet hier op dit moment.  Het spreekt voor zich dat iedereen een andere taak heeft maar de ene is niet belangrijker dan de andere. Alles is letterlijk met elkaar verbonden en iedereen die besloten heeft deel te nemen in het proces doet zijn of haar deel in het GODDELIJK PLAN. Op dit moment weten helaas velen onze taak niet meer of we kunnen het ons in ieder geval niet herinneren en blijven dus eigenlijk met alles respect een beetje aanmodderen. HIER staat een blog waarin ik beschrijf hoe u een begin kunt maken met weer contact met uw hart te maken of met andere woorden om weer een beetje in balans te komen.

houkago-no-pleiades-04

Terug naar DE BOER want met hem heb ik dus een appeltje te schillen. Dat weet de boer. Zij weten WIE IK BEN en wat ik doe. Ze weten ook dat ze mij niet kunnen stoppen. Dat is de reden dat ze er alles aan zullen doen om mij te negeren. Mijn websites en alle informatie die ik verspreid zijn voor hen onaantastbaar. Ze hebben maanden geleden geprobeerd om mij uit de lucht te halen maar dat is kansloos. De enige optie die ze hebben is mij en ALLE OVERIGE LICHTWERKERS die een vergelijkbare taak uitvoeren compleet negeren. Dat kunt u ook een beetje terug vinden in DEZE UITSPRAAK. Het zal u straks op gaan vallen dat heel veel gezegdes en spreekwoorden gewoon allemaal kloppen maar dat we er eigenlijk min of meer iedere keer weer in tuinen. Hoe dat komt kunt u het beste gaan lezen in mijn blog de doos van Pandora. Die legt dat haarfijn uit.21/11/14 Naast negeren zijn er helaas ook heel veel spirituele sites die voor chaos en afleiding zorgen. Vandaar dat het soms best wel eens lastig kan zijn om iets wat geschreven staat op waarheid in te kunnen schatten. Er is maar een manier en dat is door aan uzelf te gaan werken. Dan gaat u de waarheid er vanzelf uit filteren. U weet wat klopt. Ik zeg dus niet dat al deze sites onder de zelfde noemer vallen maar wat ik wel weet is dat velen dat wel zijn en dat op de overige sites met goede intenties ook weer onruststokers zitten die voor de eerder genoemde verwarring zorgen. Chaos is NIET het verspreiden van waarheid die soms wel eens pijn kan doen vanwege het feit dat wat zij u aan het licht proberen te brengen HET DAGLICHT niet kan verdragen. Chaos is het verdraaien van feiten zodat het zijn MANIPULATIEVE EFFECT kan hebben. Of met andere woorden MINDCONTROL. Ik ben de afgelopen twee jaar op tal van berichten gestuit die dit als doel hadden. Hoe weet ik dat ? Lastig uit te leggen maar HIER staat wel een aardige uitleg.

Zij die belangrijke posities in nemen zijn onaantastbaar. Zij worden voortdurende beschermd om te kunnen doen wat zij nu doen. De mensheid als collectief helpen ontwaken. 15/9/13 ANDROMEDA COUNCIL
REACHING
OUT WITH HELP ACROSS THE HEAVENS

272

Ik heb eerder beschreven dat DIT PROCES hoe dan ook plaats gaat vinden. Daar kan de boer niets aan veranderen. Wat hij wel kan doen is er voor zorgen dat tegen de tijd dat zelfs zij DE PLANEET moeten verlaten er geen levende ziel meer over is om over te gaan naar de Nieuwe Wereld. Het zal dan een uitgestorven oord zijn. En de tijd totdat het zover is zou letterlijk de hel op aarde zijn. 4/9/13 They Want to Destroy your Human DNA THEY WANT YOU DEAD! THE ROLE OF TOXINS in Spiritual Advancement | Veel meer informatie en bewijzen vind u dus terug in de overige blogs.

3043096119

Welnu dit wordt door GOD niet getolereerd. GOD grijpt nooit in omdat het leven in het universum zo groot en veelvuldig is dat zij zich niet met alles en iedereen kan bezig houden. Ja ZIJ IS VROUWELIJK> WILSKRACHT > Mother is the most Powerful Focal Point of the Godly Plan. SHE IS CREATIVE.

Dit werd door de HOGERE BESCHAVINGEN echter als zo ernstig beschouwd wat hier gebeurt dat er dus wordt ingegrepen. Ik heb eerder geschreven dat deze hogere beschavingen zich niet mogen inmengen met de bezigheden van lagere beschavingen. Er wordt dus nu een uitzondering op deze universele regel gemaakt. Om dit dus te gaan begrijpen zult u echt alles maar dan ook alles moeten gaan lezen en bekijken.Er is eerder ingegrepen door verschillende volkeren die de aarde bezocht hebben om diverse redenen. De ontwikkeling van de mens stond toen nog in de kinderschoenen. Meer daarover kunt u HIER vinden. De aarde is kan nu als een lagere beschaving gezien worden. Vandaar mijn opmerking, dat er normaal niet wordt ingegrepen. Er zijn in de kosmos tal van planeten waar oorlogen voorkomen. Maar er is er niet een waar een strijd plaats vind die vergelijkbaar is met die nu op aarde zich aan het ontwikkelen is. Lees alles goed dan begrijpt u wat hiermee bedoeld wordt. Ik leg u nu de volgende zin uit die ik veelvuldig zal plaatsen.
David & Goliath | THE TROJAN HORSE | Pacman | QUEEN | HumanitywinsIlluminatilose

316096_10150300079910765_1437003797_n

David ben ik en Goliath is de boer. The trojan Horse zijn de STERRENKINDEREN die hier op aarde gereïncarneerd zijn met deze opdracht. PACMAN ben ik, Ik zal straks kunnen reizen tussen uw wereld en de wereld waar wij allen heen gaan.

De volgende LINK brengt u naar de Matrix. Daar leg ik uit wat bedoeld wordt met reizen.

7ad4c07df17638ceedd50fb58c02307e_500

Een film waarin uitgelegd wordt wat er met mijn lichaam is gebeurt vind u HIER. ( LEAVE A MAN COME BACK A HERO) Queen is de vrouwelijke energie die terug komt. En de laatste hoef ik u denk ik niet uit te leggen. Goed dan nu de boer zelf, ik heb geschreven dat hij geen mens is, maar wat dan wel? Ze zijn koudbloedig en hebben geen gevoel. Het zijn REPTIELEN. De mensen die zich met hen vermengd hebben zijn dus allemaal in posities gezet die zij hebben gecreëerd. De hele bloedlijn en hoe alles in elkaar zit zal straks allemaal naar buiten komen. Daar zijn in Amerika verschillende mensen mee bezig, maar dat komt nog. Als u dit allemaal begint te begrijpen dan zult u in gaan zien dat de mensheid zelf niet in staat was om dit zelfstandig op te lossen. Wij als mensen zijn NIET OPGEWASSEN TEGEN DIT KWAAD. U zult begrijpen dat zij “Grey’s” de universele wet aan hun laars lappen. Zij zijn de rebellen van het universum.

Een blog waar ik de nodige informatie verzameld heb met wat bedoeld wordt “Met onze machthebbers” kunt u HIER vinden.

spidey_lizard_concept_3

Ze hebben alleen nu te maken met een grotere REBEL dan zij zelf…..helaas voor hen > > VROUW WIL OPSTANDELING

497633c0

Ze hebben geen gevoel omdat ze geen ziel hebben. Hoe dit allemaal werkt wordt nog toegevoegd. DE STERRENKINDEREN die hier geplaatst zijn , dienen dus louter en alleen als schakel tussen u en uw ruimtefamilie die u te hulp gaat komen. De reden dat dit zo gebeurt kan ik het beste als volgt omschrijven.

DE AARDE wordt dus van binnen uit door ons OVERGENOMEN. Als wij alle relevante posities hebben ingenomen zullen ZIJ aan de rest van de mensheid geïntroduceerd worden. U kunt zich voorstellen wat er gebeurt zou zijn als zij zonder aankondiging hier waren gekomen. De boer had ons dan als het HET KWAAD bestempeld en u die zich van geen kwaad bewust bent had zich massaal achter de boer geschaard. Daar zijn trouwens in HOLLYWOOD tal van films over gemaakt. Straks gaat u ook begrijpen dat veel van deze films met SCHOKKENDE FEITEN gewoon op waarheid gebaseerd zijn.

9b6aa331be9e24c7db6b8ce68743a054_500

Dat komt omdat het bolwerk “HOLLYWOOD” gewoon volledig in handen is van de boer. Eigenlijk steken ze er de draak mee.

Dat komt omdat ze heel goed weten dat het allemaal zo ongeloofwaardig is wat u in deze films te zien en te horen krijgt dat niemand het wil of zal geloven en het dus als lauter fictie zal bestempelen. Overigens is zelfs dit feit ooit gewoon openlijk toe gegeven. Zelfs dat wordt dan door DE MASSA genegeerd. Beetje het verhaal van de Silence of the Lambs. In de Tweet hierboven wordt uitleg gegeven en in DEZE BLOG staat meer over de werkwijze. Verder HIER een interessante uitleg over de film THE MATRIX.

the-silence-of-the-lambs-horror-movies-77528_1024_768

Het proces ontwaken is dus nodig om de mensheid het extra zetje te geven. Kort door de bocht. Het was anders gewoon over en uit met de pret. U was allen geëindigd als VEEVOER VOOR DE BOER. Dat klinkt erg hard en confronterend maar lees rustig alles dat hier in de verschillende blog’s met de links en films geschreven staat en u zult in gaan zien dat dit geen fictie is maar gewoon zoals een van mijn blog’s dan ook heet. “de schokkende waarheid”. In DEZE BLOG staat tekst en uitleg over “de boer”.

530715_10151341752558908_395360150_n

Op een bepaald moment voelt DE DADER zich zo sterk dat hij het gevoel krijgt dat hij zich alles kan permitteren. Dat is precies wat uw machthebbers met u doen. Een KLEINE GROEP schakelt de overige 99 % gewoon uit. Hoe ze dit doen kunt u allemaal lezen in mijn blogs. HIER staat wel een aardig artikel.

Maar kort samengevat draait alles om MIND CONTROL. Daar worden tal van middelen voor gebruikt. Een mooi voorbeeld is de muziekindustrie. Vooral bepaalde rap muziek, de teksten zijn door en door slecht en zorgen ervoor dat mensen en dan vooral de jeugd het helemaal normaal gaan vinden dat de samenleving steeds verder afglijd. Het gevoel uitschakelen is de voornaamste reden. HIER is de site. En natuurlijk de overige methoden die veelvuldig in mijn blog’s besproken worden. TV is natuurlijk een van de belangrijkste. Het feit dat mind control zo goed werkt heeft met de werking van de menselijke hersenen te maken en de boer weet als geen ander hoe die werken en hoe deze te manipuleren. Mensen die niet te manipuleren zijn gebruiken hun verbinding met god = PRIME CREATOR. Deze verbinding is altijd sterker dan “the reptillan brain” Die is namelijk gemanipuleerd en dus NIET ECHT!!!!!

De mens wordt eigenlijk in zijn vooruitgang beperkt. Zijn bewustzijn dat nu GAAT STIJGEN proberen ze te onderdrukken. Vandaar dat ik dan ook in in van van mijn blog’s heb geschreven, dit is het spel om de knikkers.Met het spel om de knikkers bedoel ik de strijd om de menselijke ziel. Dit universum met de aarde als middelpunt is waar deze strijd die verder gevolgen heeft voor de verdere ontwikkeling van de gehele kosmos zich momenteel geheel buiten het zicht van het gros van de mensheid zich afspeelt. Vandaar dat er zoveel spelers in het spel zitten. Maar geen stress GOD is running THE SHOW. Uiteindelijk is het spel voor diegenen die rotzooi blijven schoppen over en uit. Kwestie van tijd en zoals U WEET. Tijd bestaat niet.

Maar nogmaals bekijk de vele LINKS en DOCUMENTAIRES met tal van getuigenverklaringen want die zijn er genoeg.

Enfin, voor diegenen die NIET ZIJN AFGEHAAKT. And the little tiger threw it out, as they all do with the truth.

154711_10151292090418908_390019686_n

Ga u verdiepen in alles wat hier staat. Zet de tv uit, stop van mijn part met werken,of ga u verdiepen in het feit waarom u moet werken om hier überhaupt te mogen leven. Ga alles lezen dat uw hersenen kunnen bevatten. Ga een begin maken met MEDITEREN want dat zal ervoor zorgen dat uw hart de functie van de hersenen over gaat nemen. Uw hart is de motor waar het om draait niet uw hersenen. Deze zijn enkel en alleen om te kunnen communiceren met UW HART.

WAAR GEBRUIKEN WE DE STRIJDERSENERGIE VOOR? Als steeds meer mensen nu eens gaan strijden voor en niet meer tegen, zal er een andere samenleving tot stand gebracht worden. En af en toe je stem laten horen is wellicht ook GEEN SLECHT IDEE toch?

4bb5f08c326c7b46d205eb39fec9a9e0_500

Helaas zijn in de HUIDIGE MAATSCHAPPIJ de rollen omgekeerd. Waarom heb ik uitvoerig beschreven. Ga elkaar liefhebben want echt u bevindt zich in de eindstrijd. Dit is het spel om de knikkers niets meer niets minder. De gehele mensheid staat op het spel. Ik zal zoveel mogelijk informatie wat met de boer te maken heeft verzamelen en nog toevoegen. Maar ik doe alles in fases, dit omdat ik naast het schrijven van deze brieven ook de contacten met ATHENA onderhoud.

image1

Als u wilt weten wat mijn rol is in dit alles gaat u HIER heen.

Als u naar mijn blog wilt gaan waar ik alles zal verzamelen dat met het Ascensie proces te maken heeft kunt u HIER heen gaan.

HIER verzamel ik alles dat met mediteren te maken heeft. De doos van Pandora kunt u HIER vinden. Als u wilt gaan naar de pagina waar de plannen van de boer staan om u dus van deze planeet te verwijderen dan kunt u HIER heen gaan.

p.s. Als u op een pagina komt met geen tekst en alleen een plaatje dan kunt u vaak op het PLAATJE KLIKKEN. Dan komt u vanzelf weer ergens anders terecht. Back to HOMEPAGE☼

534956_552619254791793_2099026820_n (1)

“GOD IS; I AM; WE ARE”
“BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
Love & Light ~Apollo