Mediteren

by apollosolaris

Image

Mediteren

Naast de blogs Ascensie en the Matrix ga ik in deze blog verder in op de veranderingen die ons staan te wachten en dan met name de veranderingen met ons fysieke lichaam of beter geformuleerd, ons bewustzijn. Want ons lichaam is niets meer dan bewustzijn maar dat zult u gaan begrijpen naarmate u steeds meer gaat lezen en begrijpen wat hier allemaal staat beschreven. Kort samengevat betekent het dat de mensheid zich in DE EINDTIJD begeeft. En hiermee wordt niet het einde van de wereld bedoeld maar een GROTE TRANSFORMATIE15/1 2014 Het jaar van DE GROTE VERANDERINGEN! – Monique Timmers ASCENSIENIEUWS  januari – Fran Tielemans 19/1 Carbon Based Lifeforms – WORLD OF SLEEPERS 22/1 Hoe kun je mensen ‘WAKKER’ krijgen? 22/1 Aartsengel Michael : Het Opwaarderen van HET CHAKRASYSTEEM

DEZE EINDTIJD en wat ons te wachten staat wordt naast deze blog besproken in mijn blogs, Ascensie, de boer, de schokkende waarheid, de doos van pandora I – V, Transhumanist Agenda New World Order I en II en the Matrix. Al deze blogs en de informatie die er op staat staan weer min of meer met elkaar in verbinding, net als mijn blog, ik ben hier om te herstellen wat ik fout heb gedaan. De blogs vind u op de homepage. Als u echt wilt begrijpen wat er zich wereldwijd afspeelt is mijn advies om alles te gaan lezen. Het spreekt voor zich dat alles wat ik schrijf is onderbouwd met tal van films, documentaires en andere artikelen met min of meer de zelfde boodschap. Succes met lezen!

9735563-smiling-zon-met-duim-omhoog

Hier op deze pagina verzamel ik zo veel mogelijk informatie die u straks kan gaan helpen in uw proces. Wellicht alvast een mooie om mee te beginnen. Vaak denken mensen dat u in de houding moet gaan zitten die u kunt zien op het plaatje op deze pagina. Niets is minder waar. Voor veel mensen is deze houding eenvoudigweg niet aan te nemen.

12/9 IF EVERYONE CAN JUST FIND A PLACE, whether it be your sitting chair or your lounge chair, your bed or your stool, a place that you can relax and forget all that is…. pressures and stresses of the day

Wat u kunt doen is een vaste plek in uw woning creëren waar u zich op uw gemak voelt. U kunt daar een bed of een bank neerzetten en een begin maken. Dat kan gewoon in de lig positie met uw handen op uw buik in de bid houding. Zoek op internet naar MUZIEK waar u rustig van wordt. Dit is voor ieder mens verschillend dus laat ik daar geen uitspraak over doen. De vorige link brengt u naar een site waar u muziek kunt vinden voor het openen van de ‘hogere’ chakra’s. Ik heb HIER een blog waar u meer van deze muziek kunt vinden. Wat hiermee bedoeld wordt komt verder in deze blog terug. De volgende LINK brengt u naar muziek om de eerste 7 chakra’s te openen. Bij comments vind u meer

Contact maken zoals ik dat noem is niet iets dat zich direct zal manifesteren. 17/9 AS A FRACTAL ANTENNA, DNA interacts with the vacuum/aether/zero-point field, transducing the zero-point energy which interacts with our consciousness. A greater interaction between our DNA and the torsion and/or scalar forces in the vacuum might equate to expanded consciousness, while a lesser interactivity would result in a contracted awareness. Thus, “certain modular arrangements of DNA would be more conducive to conscious awareness. THE GLORY OF THE REAL YOU WILL DAZZLE AND AMAZE YOU | The awakening process that humanity is engaged in is intensifying . . . daily!

51 SYMPTONEN VAN SPIRITUEEL ONTWAKEN | Oceaan van Licht Alles dat met uw DNA te maken heeft en wat u ermee kunt doen kunt u HIER vinden.

18_FreydoonRassouliExpressionofEcstasy

Daar dient u geduld en vastberadenheid voor te hebben. Maar ieder mens, ja iedereen is in staat om dit te doen.

22/10 HSP: HET BELANG VAN GEMOEDSRUST | We hebben niet alleen tijd nodig om alleen te zijn, hoewel dat belangrijk is. Tijd alleen zijn met verontrustende gedachten of angsten helpt niet. We hebben rust en kalmte nodig. Dat is wat je krijgt als je weet dat je gewoon je ogen kunt sluiten en je gedachten simpelweg voorbij laat komen als ontluikende knoppen. En dat kan alleen als je voor jezelf de omstandigheden hebt geschapen die je stress beperken, of die STRESS nou komt van je werk, je familie, je vrienden of je bezigheden.

alice_in_wonderland17

Ik heb in verschillende BLOGS geschreven dat de informatie en de programma’s die ons worden aangereikt niet bevorderend zijn voor uw proces. Als u straks een begin gaat maken met mediteren, dan gaat u steeds beter begrijpen wat ik hiermee precies bedoel, totdat er een moment komt dat u DE TV OPPAKT en letterlijk door het raam heen mietert.

936534_10151750208508908_390968902_n

Töte deinen FERNSEHER | Die MAINSTREAMNACHRICTEN und die Unterhaltungsindustrie füttern uns mit Programmen, die unsere Wahrnehmung der Realität extrem beeinflussen. Wenn wir uns diesem Müll aussetzen, geben wir uns der emotionalen MANIPULATION und der subtilen Kontrolle hin. Angst, Nervosität, Unsicherheit, GEWALT, TRIEBE UND HASS die wesentlichen Schwingungsqualitäten der faschistischen Konzernmedien. Den Ausschalter zu benutzen und seine eigene Wahrnehmung der Realität zu entwickeln führt hingegen dazu eine Welt der Fülle, DER LIEBE, des Mitgefühls und der Vergebung zu entdecken – wichtige Qualitäten für eine ausgeglichene und friedliche Person.4gatesofconciousness

TELEVISIE VERANDERT VERANDERT WESTERSE MENS IN MONSTER. De westerse cultuur is gericht tegen de mens en haar vermogen om te denken en te voelen. De maatschappij begrijpt de WAPENS die worden ingezet niet en dus beseft zij zich niet dat ze wordt AANGEVALLEN, en gehoorzaamt. WAKE UP! RFID Chip NU uitgegeven in Hanna, Wyoming, als onderdeel van het Nieuwe ‘Obamacare’ Plan!

164434_10151711652183908_1979705721_n

9/9HET PROCES is zelf oprecht uit te vinden hoe de dingen echt werken, om jezelf te vergeven voor het toestaan dat het op deze manier werkt en dan de onoprechtheid en het misbruik over het systeem te openbaren om anderen te helpen het ook te zien om de groep te sterken die één en gelijk dient te zijn om verandering te brengen. De verandering zal gezond verstand zijn zodra men een zelf oprecht verstand ontwikkelt. ENERGETIC MEDICINE: new science of healing

21639_10151754022798908_1413430169_n

How to Decalcify Your Pineal Gland. DE PIJNAPPELKLIER helpt je om je eigen realiteit te creëren. Je pijnappelklier is ook de ingang voor het MULTIVERSUM om bij jou naar binnen te gaan. Je pijnappelklier is de deur naar binnen. Met behulp van je PIJNAPPELKLIER kun je het ego-denken op basis van de hersenen loslaten. Je brein transformeert iedere gedachte die je voortbrengt in biochemische boodschappen. Wanneer je gedachten zijn gebaseerd op ANGST en overleving worden ze omgezet in biochemische boodschappen met een lagere frequentie. Deze gedachten verbinden zich niet met de pijnappelklier. De pijnappelklier dient als raakvlak tussen de fysieke realiteit om ons heen en de HOGERE DIMENSIES. 

17chakrachartangelicreiki1.jpg

 

5/11 7 TIPS OM GEZONDER TE WORDEN | HOGE TRILLING, ANDERE VOEDING Bij integratie van hoge trillingen zijn enzymen uit vers voedsel van groot belang, daarom schakelen steeds meer mensen over naar rawfood. NEDERLAND IS IN DE BAN VAN DE VOEDSELZANDLOPER | Het is géén dieet

31/10 DE PIJNAPPELKLIER OF EPIFYSE ligt in het midden van de hersenen en deze klier is zo groot als een gedroogde erwt | Indien deze geactiveerd wordt straalt het blauw licht uit.

587a7aa9aef532c3ba959a27dda644d9_500

De pijnappelklier bevat het DMT hormoon en magniet-kristallen. Deze kristallen werken als antennes en het DMT zorgt voor “beeld en geluid”. Telepathie opent een venster in het hoofd waar men met elkaar kan communiceren. LSD is het buskruit voor de hersenen om ons in een klap “los” te maken uit het KUNSTMATIGE BEWUSTZIJN: “wakker word shot”. Helaas wordt LSD nu als een geconditioneerd middel gebruikt, een party-drug. Dit is de oppervlakkige toepassing, voor het kunstmatig bewust-zijn, waardoor het een verslavend middel kan worden en het effect niet het juiste doel kan bereiken en de uitwerking mist van de helende functie. Het gaan naar een hoger bewustzijn heeft een andere benadering nodig: Begeleiding van een ervaren iemand die weet wat hoger bewustzijn inhoudt en eventueel extra stimuli van buitenaf toepast. De hallucinerende middelen die sjamanen gebruiken in hun ceremonies werken wel als zodanig. Ik raad dan ook degene aan die hallucinerende middelen willen gebruiken om het bewustzijn te verruimen, dit onder een goede betrouwbare begeleiding te doen.

304547_539173972760252_1734963635_n

Experimenteer nooit in je eentje! Daar je in een psychose terecht kan komen. De drugs die nu massaal door de mens wordt gebruikt, werkt nu als een emotie-onderdrukker, vaak door jongeren die willen ontsnappen aan deze verstikkende structuren van deze KUNSTMATIGE MAATSCHAPPIJ, niet wetende dat je de “kick” op een heel andere manier kan bereiken dan de 1, 2, 3, manier die snel zijn uitwerking heeft. Helaas het ware hogere bewustzijn openenen is een werkwoord, zoals elke relatie is. Het verschil in deze is dat je een “relatie” met jezelf aan gaat. Voor de huidige wetenschapper, de PSYCHIATER en de PSYCHOLOOG is dit deel van de geest: deze andere psychische werelden, een nog onbekend terrein.

Uw TV is op dit moment de grootste vervuiler van uw spirituele ontwikkeling die er bestaat. Er zijn zo goed als geen programma’s die u kunnen helpen.

02591f3048a3da4c1b47ce792821dd7a_1024

Alles dat wordt uitgezonden voedt uw EGO.1/10 REMOVING THE ALTERED EGO | The entire shift into the new reality of the Mind of God is simply removing the antiChrist or ALTERED EGO. 21/10 MEDITATION Can Help You Achieve Prosperity in Life | By Operation MEDITATION

SeleneAndPan

Uw hart zal nooit en te nimmer bereikt worden met het kijken naar wat voor programma dan ook. Het internet is de bron waar u het moet zoeken. Alleen hoe weet u wat waar is en wat zeg maar fictie is? Heel makkelijk. Uw gaat weten wat klopt naarmate u bewuster wordt. De waarheid zit in uzelf. U bent straks instaat om dat er uit te filteren dat overeen komt met uw hartfrequentie. Als deze verhoogt wordt = LIEFDE dan gaat u alles maar dan ook alles begrijpen en inzien.

25968_10151339716748908_1675648526_n

When your energy is vibrating in the FREEDOM FREQUENCY you open up to a powerful life force that is very attractive. When our energy is vibrating in the lower dimensions of fear we forget our power and block this life force. 21/10 WAT WE DENKEN, CREËREN WE. WAT WE VOELEN, TREKKEN WE AAN. WAT WE ONS INBEELDEN, WORDEN WE.

306639_10151341524538908_776413305_n

2/11 Emotional Freedom Technique, or EFT as it’s better known, is fast becoming one of the leading energy therapies used by highly respected clinicians, psychologists and psychiatrists. This Cheat Sheet gives you some of the essential info about EFT up front. EFT by Susan.

eft_point

EFT HOW IT WORKS: It works on your meridian system. Meridians are invisible channels or pathways through whichenergy or Chi flows in the body. The eight primary meridians pass through five pairs of vital organs, and twelve secondary meridians network to the extremities. The basic premise of EFT is that the cause of every negative emotion and most physical symptoms is a block or disruption in the flow of Chi, or energy, along one or more of the meridians.How to Tap: Emotional Freedom Technique Informational video

Succes met uw zoektocht naar DE WAARHEID ! 1/10 in het volgende schrijven wordt ingegaan op het verhogen van deze hartfrequentie. THE MERKABA SPINS AT THE SPEED OF LOVE – not the speed of Light. UNDERSTAND THAT ALL IS FREQUENCY, all is vibration, and you are the ones that are creating the obstacles in your lives in order to learn from them. THE FREQUENCY WAVE FILES that we create all utilize the aUM tone breath, which actually means returning to at onement WITH SOURCE YOU CAN change your vibration at any given moment in time. THIS IS THE LAW OF VIBRATION, a law of nature that states that ‘nothing rests; everything moves; every-thing vibrates.’ The lower the vibration, the slower the vibration; the higher the vibration the faster the vibration. DAILY LAW OF ATTRACTION QUOTATION

AWAKEN YOUR KUNDALINI & CHANT YOUR CHAKRAS CLEAR FOR YOUR AWAKENING & ASCENSION |

Shaper_of_the_Merkaba_2000px_webtag_01

Mocht u een film willen bekijken waarin uitgelegd wordt hoe krachtig groepsmeditatie werkt dan verwijs ik u naar deze LINK. Er staan hier 2 niet al te lange films die prachtig visualiseren hoe krachtig wij eigenlijk zijn. 19/10 MAHA SAMBODHI GURU DHARMA SANGHA | Amazing what THE MIND can do if the heart wants it.

MEDITEREN, alles wat met het verhogen van energieën te maken heeft en wat het proces kan versnellen
.Your Personal Sacred Geometry

Montague Keen – 11 augustus 2013
20/10 PLEASE MAKE SURE TO SPEND TIME MEDITATING EACH DAY – without fail | So the message for today is: “Please make sure to spend time meditating each day – without fail.” It relieves your stress, your anxieties, and your doubts, but most importantly, you renew at the same time your intent to be loving, compassionate, and forgiving, thus strengthening and further empowering the collective in its intent to release all that is not in alignment with Love.

4acfa6db35d7e047701e5e636b447d11_500

New Energies & How they Effect YOUR body – Extreme Fatigue etc – PLEIADIAN HIGH COUNCIL

Sacred Ascension – Key of Life – Secrets of the Universe |

eafw_yin_yang

TIJD GOED BESTEDEN!

Zolang we beschikken over dit lichaam ,en vooral over dit ongelooflijke stel hersenen ,is iedere minuut waardevol .
Ons dagelijks bestaan wordt nieuw leven ingeblazen door hoop ,zelfs als er geen enkele zekerheid over bestaat of we er de volgende dag , op dit uur , nog zijn .Daarom moeten we onze tijd zo goed mogelijk besteden ~ Dalai Lama

1380649_10151677525462076_960141857_n

Galactic Channelings Community

GRACE SPACE: Lost Tones of the Angelic Realm

I AM an Instrument of Peace

11-11

Global Meditation Focus Group | http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

transcendenttriadlarkinchollar

Carma coaching | TWEELINGZIELEN zijn lichtwerkers in het ritme op hartsniveau

arttwinflames

CIRCLES OF LIGHT

You all carry a very precious Light in your soul. When you are connected to this Light you feel one with the universe. This is the divine experience for which you are looking. You are not yet aware of this inner Light when you start out as a young soul on your journeys, so you look for it outside yourself, in the external world. You are truly like a child looking for guidance, but your real mission is to find the guidance within, and doing that truly becomes the birth of your Divinity.

humanum

WELCOME TO A NEW AGE Wave 11:11 – One Love Brings peace | All who yearn for peace, love, unity and healing on our planet.

Zodra wordt ingezien dat alles precies is zoals het moet zijn, ontstaat een diep gevoel van bevrijding.” – BRON
THE FEDERATION OF LIGHT | And White Cloud
chakra meditation – Relax music


CREATING NEW EARTH Why do we work? What brings us joy? What is work? TIME IS ENDING. How do you step out of time. How do we realize that work is not something we MUST do ? What are the answers? Please watch!

~ AA Metatron – Magic Substance – YOUR link to HEALTH and DIVINITY ~

There is a magic substance that is abundant on your planet, a substance that is a living physical manifestation of the VIOLET FLAME, a substance so strong that it can take care and heal and cure many dis-eases, many stresses, aid in a variety of ailments, and most importantly allow you to keep the connection to your true selves and to the divine.

Sheldan Nidle Webinar 31: Closing the Circle – Preview of Meditation for DNA Activation

Veel van wat nu volgt is geschreven in het Engels en gaat specifiek in op de rol van muziek die het heeft op het verhogen van uw frequenties waar het uiteindelijk allemaal om draait. Mijn advies is om u eerst te verdiepen in alles dat te maken heeft met de eerste 7 chakra’s en hoe deze te openen, voordat u dit wat nu komt gaat lezen. Voor diegenen die al wel zo ver zijn succes! U zult merken dat er een wereld voor u opengaat. Bij het beluisteren van de muziek lijkt het alsof de muziek door heel het hoofd gaat. Het is meer dan het gewone stereo geluid dat u gewend bent. In de volgende blog REPROGRAMMING THE BRAIN wordt hier nader op ingegaan. Maar nogmaals ga eerst de basis chakra’s in beweging brengen. Hiervoor is veel muziek verkrijgbaar. Eigenlijk is op dit moment zo goed als alles gebaseerd op het in beweging brengen van deze eerste 7 chakra’s. Hoe dit komt heb ik beschreven in de blog the Matrix. Men was niet op de hoogte van het bestaan van meerdere chakra’s. Na het openen van deze chakra’s begint het feest pas echt!

1383287_10151663285482076_955737333_n

RETURNING TO YOUR PERFECT SELF | AS CREATED IN THE IMAGE AND LIKENESS OF GOD

We are each made in the image and likeness of SOURCE. That image and likeness is a negative of the picture of the idea that Source is creating. That idea is held within Source Consciousness and rebirthed into creation every trillionth of a nano second. When the brand new image and likeness is imprinted on the idea, the idea is reborn as a brand new image with the new thoughts and ideas of the new experiences ENCODED WITHIN it. I hold that idea within the Source Flame. That idea is already perfect and it contains the 12 coded DIVINE BLUE PRINT of angelic raceline.

1379834_10151671872647076_1411069223_n

Each cell in our body is supposed to contain this divine blueprint that was created in the image and likeness of Source. As the clients idea body is taken into the crystal liquid light of INNER EARTH and into Urtha, the heliotalic frequencies emerge from the skin and the skin becomes the shining.

102

FREQUENCIES | OUR ASCENSION WAVE FILE MUSIC provides waves of Immortal Consciousness through Blasts of Star Dust Energy. MUSIC TO ACTIVATE 12 DNA
7ad4c07df17638ceedd50fb58c02307e_500

THE INDIVIDUALIZED ETERNAL LIFE ALBUMS

HOW DO WE MANIFEST? | CRYSTALAI (2013)

Once the body template has been cleared of all miasms, and the true immortal light body, crystal body and etheric body align harmonically with the spirit body and parallel bodies, the body produces a RADIAL BODY, which is a Mirror around the Body. That RADIAL BODY is the Movie Screen that allows all Divine Desires that are created in the God Seed Atom from the Eiron Flow of Source Consciousness to become a Negative of the photograph in the Mid Brain which then produces a Positive Picture of the desired creation on the Radial Body movie screen.

SUN ALCYONE THE EIGHTH SUN

THE SUN is now going through an unprecedented, profound and fundamental transformation which reflects the ongoing metamorphosis of humanity. It is also triggering MANY OF THE CHANGES that are occurring all over Planet Earth, which is why the scientists are so beside themselves. They know they have no control over it; unless of course they completely throw out their current astrophysics paradigm.

If want to LEARN MORE about the FREQUENCY MUSICand how to purchase it go to the Purchase Page

god-is-a-dj

TAKING PART IN OUR SPIRITUAL CONVERSION | (Teachings from the Cosmic Mystery School of the Omniverse)

INDIVIDUALIZED IMMORTALITY from the | MUSIC OF THE SPHERES

Music_of_The_Spheres_WS_by_casperium

How is THE SUN triggering many earth changes? Why has the Sun’s behavior become so erratic?
More than any other major co-factor, the unprecedented, meteoric and relentless changes taking place throughout PLANET EARTH are the direct result of exceedingly powerful influences emanating from the presiding star of our solar system. The Sun, and especially its recent and extraordinary activity, is at the very heart of every major geophysical and meteorological event taking place around the globe today.

080b40011b6ba481b0e6f3502680d00a-d5c0riv

I’ve collected many articles describing the quantum physics of our change in reality including everything from frequencies

SYMPTONS OF EVOLUTION

How is the Individiual ETERNAL LIFE Album created? The sound is guided by the light into the alignment of the Divine Template. As sound lines up on the key frequency signatures of the body and the light bodies and hova bodies, the physical structure becomes a part of the Whole Structure of the Real Body. The Real Body includes the area of one foot around the body and three feet around the body. The Merkaba Body expands out to a 24-26 foot area around the body. The Consciousness Body can even expand into an area the size of a football field. Most humans have always been focused within the physical template. Most spiritual teachings that focused on yoga and chakra meditations have always been limited to the spaces within the body. The teachings were always BASED ON 7 or 8 CHAKRAS.

6a00d8345159c669e200e552a419b48834-640wi

This new technology of re-creating the light body of sound into alignment with the Spiritual Structure of the Divine Template streams the frequencies of the Individual’s five bodies from the Earth, Solar, Galactic, Universal and Cosmic Spheres into alignment with each of these dimensions in Consciousness to restructure and realign the Consciousness through the actual inward feeling attaching to the outward feeling of the frequencies. These frequencies create the actual universe and cosmos that the body lives within in REALITY. “Music has always been the way..” – Terence McKenna

SEPTEMBER 22—–GREAT WHITE LION ACTIVATION

SAVING THE DOLPHIN RACELINE

We must create our own orb bodies of light frequencies – that will become our spaceships that we travel interdimensional and multidimensionality within. We will also be receiving help from our Cosmic and Christic Families (meaning those entities from 12 level Consciousness activated within the Cosmic Consciousness of God’s original Creation Template).

1238331_10151658089977076_1133680679_n

MOTHER EARTH’s HEARTBEAT OF LOVE

The Earth–the New Earth that we live on Now, has within her, our perfect divine blue print of our original creation from Gaia, from Sun Alcyone, from the Source Divine Blue Print. When we align our consciousness into the Core of Earth or the Heart Beat of Mother Earth, we allow our frequencies to shift more and more into that divine reality field.

REPROGRAMMING THE BRAIN

IONIZATION Shifting into the Silicate Matrix of Divine Reality

OUR DIVINE REBIRTH – 12 DNA restored

TAPESTRY OF ATTUNEMENT

MEETING OUR BLUE FAMILIES

PURE IN HEART

MISSION STATEMENT OF THE COSMIC MYSTERY SCHOOL OF THE OMNIVERSE

KARMA

UNIVERSAL MEMORY

THE COMPLETE STORY OF SUN ALCYONE
, THE PARALLEL UNIVERSE AND FLAME HOLDER 5

REMOVING THE ALTERED EGO

HOW IS MANIFESTATION RELATED TO DNA ACTIVATION?

CREATING MAGIC THROUGH THE MIND OF A CHILD

ASCENSION AND MANIFESTATION

“Sta de Kosmische Energieën Toe om HUN WERK VAN TRANSFORMATIE te Doen…”

Our NEW SOCIETY is “almost” here! BACKGROUND TO THE EVENT or History of THE EVENT

Earth and the inhabitants have been in a type of imprisonment and planetary quarantine since the times of Atlantis. At that time the planet was secretly invaded as a hostile force manipulated the planet into an advanced forms of warfare that almost destroyed the planet. The light forces withdrew from the battle in order to save the planet from becoming another asteroid belt. They promised to return to achieve victory and to liberate the peoples of earth from the hostile force.

2e4031bb515ebde709e613e4a4b25c6c_500

THE ART OF LIVING | We hebben allemaal de verantwoordelijkheid om vrede te brengen naar alle uithoeken van de WERELD.

Ascensie 2012 HET GROTERE PLAATJE >

Op 21 december 2012 liep de beroemde MAYA – KALENDER af. Het is een cyclische kalender, dus op die datum begon er een NIEUW TIJDPERK. Hoewel er weinig bijzonders lijkt te zijn gebeurd op die dag zelf, zijn er wel veel aanwijzingen dat we ons nu in een bijzondere tijd bevinden. Wie alle bronnen op een rijtje zet, krijgt het idee dat zowel de mensheid als de Aarde zich in EEN OVERGANGSPROCES bevinden. Dit proces wordt ook wel “Ascensie” genoemd. Voor de mensheid houdt dit in dat we een sprong in bewustzijn maken, terwijl het voor onze planeet betekent dat ze zal overgaan naar een hogere dimensie of dichtheid.

EARTH HEAL | Friends of the Earth Reduce-Reuse-and-Recycle

DISSOLVING EGO | The ego mind is the part of self which directs the physical body. The ego is your biggest obstacle to Enlightenment.

ae48a0dc7284139b971e4265baa14640_1024

Dat we elkaar momenteel het licht in de ogen niet gunnen en eigenlijk geen flauw idee hebben waarom we hier überhaupt zijn is dus omdat DE BOER er helemaal geen zin en belang in heeft dat u zich dat weer gaat HERINNEREN. Dat u meer capaciteiten heeft dan die u nu met het beperkte DNA benut.

601697_10151550564278908_1082337260_n

DNA > Wij gebruiken op dit moment maar EEN FRACTIE VAN ZIJN POTENTIE. PLEIADIAN MESSAGE. 1 OF 2.
PLEIADIAN MESSAGE. 2 of 2.

931328_10151578820248908_1587512166_n

MESSAGES FROM HEAVEN | Messages from Heaven | ASTHAR COMMAND NEDERLAND

Het Ashtar Command Nederland mag nu in de materie neergezet worden. De Blauwe Energie die het vrouwelijk bewustzijn van healing weerspiegeld in het water van de aarde en het blauw van de kosmos. Het is het samengaan van de beide delen: het kosmisch mannelijk en het kosmisch vrouwelijk. Zodat zij beide tot eenheid komen in het Heilig Huwelijk. Het Ashtar Command Nederland zal een centraal punt gaan vormen en vanuit deze Azuriete diamante Magdala-energie gaan werken. De Magdala en Maria energie is vooral neergezet in het Ashtar Command om het sterrenkind te gaan begeleiden. Er is veel vraag naar begeleiding en informatie, vele sterrenmensen en STERREKINDEREN worden nu wakker. Rise, Rainbow Children, RISE

ScreenShot525

2012 – A Message of Hope | Message of Hope | THE GOLDEN AGE

Hoe en waarom is ONS DNA beperkt >
Verder is alles dat ons aangereikt wordt van VOEDSEL tot media ontwikkeld om ons DNA in de lage regionen te behouden. De volgende FILM legt dit uit.

FEAR & LOVE – Particles of Light – Particles of Consciousness…

Higher frequency energies being transmitted by the forces of light onto this planet allow individuals that are open to receive (through opening their beliefs and mindset) to activate their higher Chakras (7 to 15), which opens their central channels (Universal Kundalini), raise their frequency and DNA between NOW (2011) and December 2012. LOVE IS ALL THERE IS Pitbulls indeed haha !!!!

IMAG0797

27/9 YOU CAN CHANGE YOUR DNA When we are born, the deoxyribonucleic acid/DNA in our bodies contains the blueprints for who we are and instructions for who we will become. For example, it can tell our eyes to eventually turn from blue at birth to hazel later on, our length to grow from 20 inches to 70 and direct a multitude of other changes over the course of our lives.

WEBMASTER’S BLOG | Dealing with Ascension Syndrome | In a recent update, the Galactic Federation mentioned that we would be going through various stages of discomfort, peaking in the summer of 2013.

281189f26ae32948a64032fd293e73c8_1024

Dan wil ik nu afsluiten met de volgende mededeling. Als u alles maar dan ook alles dat ik u aan lever heeft gelezen dan is er een kans dat u het allemaal MOEILIJK kunt begrijpen. Dat begrijp ik. Graag verwijs ik u nu naar de volgende BRIEF. Ik ben niets meer of minder dan een ieder die dit leest. Ik heb net als u alle “PROGRAMMA’S” gewoon moeten doorlopen. Zoals ik uitvoerig in mijn blog waarom ik hier ben heb beschreven ben ik terug gekeerd. Hoe moeilijk dit dan ook voor het huidige bewustzijn te begrijpen is. Het is essentieel dat u alles gaat lezen dat met zielen te maken heeft. Daarin staat tot in detail met films en bewijsmateriaal dat u niets meer bent dan energie. Deze energie is uw ziel en deze maakt momenteel gebruik van uw lichaam niets meer niets minder. De blogs’s the Matrix en Escensie helpen u verder op weg om te gaan begrijpen wat er zich nu allemaal aan het afspelen is.

De reden waarom ik doe wat ik nu doe zal ik later in een aparte BRIEF uitleggen. Want het is meer dan simpelweg uitgekozen worden. Maar daarover later meer.

8/10 Awakening The Human Angels: THE HOLY GRAILS

seraphim

Als u terug wilt naar de doos van Pandora klikt u HIER

Als u terug wilt naar de boer klikt u HIER

178918_10151571959133908_1586745262_n
Back to HOMEPAGE☼

“GOD IS; I AM; WE ARE”
“BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
Love & Light ~Apollo