Sterren,planeten en moederschepen – De Hemelse Moeder door Isabel Henn 26 februari, 2014

by apollosolaris

The silverplatinum flame

23324_536337373051928_907460147_n

(vertaald van de Engelse taal)

Mijn kind,heb je jezelf ooit afgevraagd of de sterren die je ziet twinkelen in de lucht, zo glorieus in de nacht ,eigenlijk wel allemaal sterren zijn? Velen zijn dat ook zoals er ook planeten zijn, zoals Venus en Jupiter die zo mooi,groots en helder zijn. Zij zijn maar zo dicht bij de Aarde. Anderen,echter, zijn moederschepen van jou diverse stellaire families. Vooral de grote moederschepen schijnen zo helder dat ze op sterren lijken. Het zijn levende wezens met een ziel en een hoog bewustzijn. Ze bestaan voor een groot gedeelte uit pure energie dat verandert en manifesteert wanneer de wezens die erop leven het nodig hebben of wensen.

De grote moederschepen zoals mijn eigen,De Mesime,wat betekent ’Licht van God,’ hebben hun eigen leefgedeeltes, en zijn op deze wijze al zoals een kleinere of grotere planeet. Ze bevoorraden de wezens die op en in ze leven…

View original post 215 more words