Internationaal Strafhof (ICC)

by apollosolaris

Internationaal Strafhof (ICC)

Maanweg 174
2516 AB – Den Haag

t.a.v. de heer Philippe Kirsch

Geachte heer Kirsch,

 

Ik hoop dat u al een begin heeft kunnen maken met het onderzoek naar aanleiding van mijn eerdere berichten betreffende het onbetwist wreed en onmenselijk martelen dat door de VS heeft plaatsgevonden. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de waarheid betreffende de aanslagen van 9/11 boven water te krijgen. Meer informatie hierover kunt u HIER vinden.  Wat mij opvalt is dat er een verband blijkt te zijn met de mensen die verantwoordelijk zijn voor de eerder genoemde martelpraktijken. Maar laat ik mij daar op dit moment maar niet te veel over uitlaten en het rapport afwachten. Tocht wel eng vindt u niet? Enfin ik zal u op de hoogte houden en regelmatig polsen hoe ver de werkzaamheden zijn. Het mag toch niet zo zijn dat zij die verantwoordelijk zijn voor deze misdaden  tegen de menselijkheid hun straf ontlopen.

Met vriendelijke groet,

 

Frank Buijs

Amerikaring 34

3823 HT Amersfoort