Internationaal Strafhof (ICC) Request for arrest B.H. Obama

by apollosolaris

Internationaal Strafhof (ICC)

Betreft: Verzoek tot arrestatie B.H.Obama president van de Verenigde Staten van Amerika.

Maanweg 174
2516 AB – Den Haag

t.a.v. de heer Philippe Kirsch

Geachte heer Kirsch,

Hierbij ontvangt u zoals afgesproken het overtuigende bewijs betreffende de zieke gedachte achter de aanslagen van 9/11. Ik wil u hierbij vriendelijk doch heel dringend verzoeken, de werkzaamheden die leiden tot het vervolgen van diegenen die verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor deze verachtelijke misdaden tegen de menselijkheid op te starten. Teven eis ik hierbij dat er per direct een arrestatie bevel wordt uitgevaardigd  aan het adres van de huidige president van de Verenigde Staten de heer Barack Hussein Obama.  Ik kan mij voorstellen dat u enigszins overdonderd wordt met deze bewijslast en de reactie die deze momenteel veroorzaakt, maar laat ik duidelijk zijn. U gaat de werkzaamheden opstarten en wel met onmiddellijke ingang.  Ik wens u veel sterkte en wijsheid de komende tijd met uw werkzaamheden. Het spreekt voor zich dat verdere bewijslasten die mij gaande het proces bereiken, u zullen worden aangereikt.

 

Met vriendelijke groet,

Frank Buijs

Amerikaring 34

3823 HT Amersfoort

T0031610766369