Bruggen slaan T.a.v. Mark Rutte en Diederik Samson Posted by Apollo Solaris on mei 25, 2014 in Disclosure, Nieuws, Over mij, Teamwork | 12 comments

by apollosolaris

Eerst een korte toelichting. Net zoals de brief aan de heer Pechtold heb ik in 2014 ook een brief geschreven gericht aan Mark Rutte en Diederik Samson met wederom het zelfde advies. Lees het met een OPEN MIND…..

De reacties die daarna door mij zijn gedaan laat ik achterwege. De reden leg ik uit in de eerste post geplaatst op deze site dit jaar 2018. Dan volgt nu de brief.

Beste Mark en Diederik,

 

Mochten jullie nog helemaal niets van Apollo vernomen hebben dan volgt hier een op zich zachte maanlanding. Met andere woorden we gaan het rustig aan doen. Het is zondagmiddag en uiteindelijk is het de bedoeling om bruggen te slaan net als in het REGEERAKKOORD van alweer een poosje geleden. Maar ook voor jullie de zelfde inleiding als de brieven aan Ivo, Lodewijk en Jeroen die op deze site staan.

Aan Mark heb ik al wat BRIEVEN gestuurd maar ik ben niet de enige. HIER staat wel een hele mooie en iemand anders die jou Mark alweer een tijdje geleden heeft benaderd betreffende een aantal serieuze issues staat HIER. Ik heb een beetje het vermoeden dat als er vroeger op school aan verstoppertje spelen gedaan werd jij van de aardbodem verdwenen was.

Wat ben jij een kei!  Je past wel tussen die drie kleine aapjes. Je weet wel HOREN ZIEN EN ZWIJGEN. Ik denk dat we daar verandering in aan moeten gaan brengen wil je mee met het hele verhaal. Anders moet ik je toch echt vragen om het veld te ruimen, want mensen die langs de zijlijn blijven staan daar hebben we niet zo heel veel aan. Dan zinkt het schip toch echt en dat gaat niet gebeuren. Dus beste Mark, stap uit je schaduw en ga wat doen.

Beste Diederik, Ik heb ooit een artikel gelezen en dat staat HIER  Je reageerde via Twitter en je was ontroerd. Met andere woorden je hebt je hart op de juiste plaats. Ik denk dat als we verder willen komen dat we mensen nodig hebben die met hun hart kunnen denken en handelen en die niet alleen vanuit het hoofd de beslissingen nemen zoals in DIT ARTIKEL. De terugkeer van de gehele mens.

Ik heb dus eigenlijk een verzoek aan jou. Kun jij daar de koppen een beetje bij elkaar krijgen? Want niet om het een of ander maar als ik in iemand vertrouwen heb ben jij het wel. En als je een beetje gaat lezen wat ik allemaal schrijf dan zal het je opvallen dat ik niet aan vriendjespolitiek doe. Met andere woorden, als ik iets zeg dan meen ik het ook. In de brieven die gericht zijn aan je collega’s staat wat de bedoeling is. Het roer moet echt om. Dus niet alleen bruggen bouwen maar een hele nieuwe samenleving met nieuwe normen en waarden. Met andere woorden,

A WORLD where only is room for: love & light, compassion and compassionate, respect and equality, from softness and equality, as it was originally intended”.

Suc6! ~Hartelijke groet,  Frank Buijs