NIburu.nl is “gekaapt”

by apollosolaris

**********************************

De echte mededeling van Anton Teuben.

Beste niburu.nl oud medewerkers, lezers, Schumanners en collega’s in de alternatieve en mainstream media en aan al mijn vrienden en bekenden. Tot mijn grote spijt moet ik bekennen dat niburu.nl is overgenomen. 

anton-teuben-niburu

anton-teuben-niburu

De mensen die dit hebben gedaan zijn voor mij nog niet allemaal bekend. Ik weet dus niet exact wat er nu gebeurt en wie het nieuws sinds 22 februari plaatsen. Het is duidelijk dat de informatie wat van belang is van de voorpagina van niburu.nl is verwijderd en ik vanaf 22 februari niet meer de onderwerpen kan aangeven waar aandacht aan besteed dient te worden. De mededeling op woensdag 5 maart is zonder overleg met mij geplaatst en is onzin. LINK

Wil je zijn hele verhaal op de nieuwe site lezen, dan klik je HIER.  Op deze PAGINA staat het verhaal met een aantal reactie’s

Gast Auteur | 24 March 2014 at 08:08 | URL: LINK