De Matrix

by apollosolaris

Het is een poosje geleden dat ik iets gepost heb op DEZE SITE maar dat wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten. STIL ZITTEN is overigens alles behalve goed voor je maar dat is een andere kwestie die ik hier achterwege laat.

In deze blog probeer ik diegenen die worstelen met het “Matrix” verhaal wat verder te helpen.

Stel u heeft kinderen en een is verslaafd aan een bepaald computerspel. Geen gewoon spelletje zoals we dat in de begin jaren kende maar eentje waarbij je punten verzameld naarmate je meer geweld gebruikt. Hoe gekker des te hoger je komt in het spel.

Nu kan je als ouder de kamer binnen stormen terwijl je kind achter het scherm zit en druk bezig is met de ladder te beklimmen maar de kans dat dat aankomt is vrij nihil.

Of je kind reageert helemaal niet, beetje vergelijkbaar met het Matrix spelletje of het zegt,

o ja joh.. Sooooooo… ( Rotterdams)

Enfin. Dit was het voor vandaag. Binnenkort ga ik weer verder met mijn avontuur en help u een beetje verder op weg. Eerst maar even zelf de weg weer op zien te komen.

Toy toy…