Brief belastingdienst opzegging abonnement Posted by Apollo Solaris on feb 14, 2013 in Belastingdienst opzegging abonnement | 2 comments

by apollosolaris

Goed ik vervolg mijn verhaal. Het is niet de bedoeling dat ik alle brieven die ik in 2012, 2013, 2014 en in 2015 geschreven heb opnieuw ga posten alleen diegenen waarvan ik denk dat ze gezien de tijd waarin we nu momenteel leven van nut kunnen zijn.

In de eerste blog die ik dit jaar gepost heb ( In het Engels) staat het volgende geschreven;

The first step leaving this Matrix is the same as STOP COMPLYING” 

Nothing more nothing less.

Wat ik daarmee bedoel is het volgende; Als je er achter komt dat iets goed fout zit, dan is de enige manier, wat ongetwijfeld een lastige weg is, je niet meer conformeren aan dat wat goed fout zit. Dan volgt nu mijn eerste brief waarin ik aangaf niet meer mee te zullen doen. In de brief heb ik het over een rechtzaak maar dat is natuurlijk niet waar. Je kunt geen rechtzaak aanspannen tegen “het systeem” De hele “rechtstaat” maakt onderdeel uit van dit systeem.

Belastingdienst

Postbus 4050

3800 EB Amersfoort

 

 

Amersfoort, 14 februari 2013

 

Betreft: 1548.72.076.H.30.01 en 1548.72.076.W.30.01.4

 

 

Geachte heer, mevrouw,

 

Hierbij deel ik u mede dat ik mijn lidmaatschap dat u ooit bij mij eenzijdig heeft afgesloten per directe ingang opzeg.  Ik ben tot de conclusie gekomen dat het systeem waarin ik ben opgegroeid en waar ik altijd veel vertrouwen in heb gehad door en door corrupt is. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn websites; LINK en LINK.  Daar vindt u een groot aantal blogs, artikelen en video’s die betrekking hebben op mijn beslissing. Mocht dit voor u reden zijn om mijn huis leeg te komen halen dan verzoek ik u vriendelijk om contact met mij op te nemen.

Dit kan zowel telefonisch als per mail. Ik zal dan zorgen dat ik thuis ben zodat ik u toegang tot de woning kan verschaffen. Dan kan ik mijn beslissing mondeling verder toe lichten en u ook een beetje op weg helpen om de zelfde keuze te gaan maken.

Een beetje hulp kan geen kwaad toch? We moeten het uiteindelijk toch samen oplossen. Naast  deze beslissing heeft mijn bank en zorgverzekeraar een vergelijkbare brief gekregen. Het laat zich raden hoe ik over ons ZORGSYTEEM of GELDSYSTEEM denk. Op dit moment bereid ik EEN RECHTZAAK voor tegen onze overheid. Het is mij niet helemaal duidelijk waarom wij burgers zo lang voor de gek zijn gehouden.Hartelijke groet,~Frank Buijs