Ashtar: Denk nu aan de vrede behouden en niet aan twist  

by apollosolaris

Ashtar Command Nederland

Ashtar via Arthura

 

Ashtar: De waarheden die nu op aarde zullen neerdalen zijn opgedeeld in stukjes. Vele stukjes van de waarheid zijn door God gezonden en met welke resoneer jij? Voel je boosheid opkomen, blijf in respect! Laat je niet verleiden om vanuit machteloosheid iemand te vervloeken.

De oorlog in de Oekraïne is er een van wanhoop en macht. Kijk naar de boosheid die opkomt bij je, vaak zit er achter deze boosheid een machteloosheid, een groot verdriet. De buitenwereld is een grote spiegel. Ben je vaak niet gehoord en werd jouw mond gesnoerd? Dat kan de reden zijn.

Wanneer jij denkt volgens de waarheid te leven? Weet dan, dat boosheid, wraak en ruzie de negatieve vibes activeren en vermeerderen! Wanneer je hiermee naar buiten gaat kan de mens vele disresonanties neer gaan zetten. Pas daar voor op. Daarom kijk ook naar binnen als je door de buitenwereld wordt geraakt…

View original post 1,290 more words